El TOT ofereix xecs regal de publicitat als comerços i negocis que reobren a Sant Cugat

La iniciativa 'Comerç AMIC', regala un xec regal valorat en 100 € a tots els comerços, establiments de serveis i empreses que es vulguin anunciar al TOT

Amb l'objectiu de contribuir a l'activació del consum en els comerços de la ciutat, el TOT Sant Cugat regalarà un xec regal valorat en 100 € a tots els comerços, establiments de serveis i empreses que es vulguin anunciar al TOT Sant Cugat, sigui en la seva versió paper, com en la digital. La iniciativa forma part de la campanya 'Mitjans de proximitat amb el comerç AMIC' i està impulsada per l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), de la qual el TOT hi forma part.

xec tot sant cugat

 

A més del descompte amb la publicitat, els usuaris que se sumin a la campanya del xec tindran un assessorament en el disseny de la publicitat, perquè tots els comerços i serveis del territori tinguin més visibilitat.

'Mitjans de proximitat amb el comerç amic', que s'estendrà a altres mitjans de TOT Media, com el TOT Rubí i el TOT Cerdanyola, es podrà contractar durant els tres pròxims mesos i per contractar-ho s'haurà d'enviar un correu a info@totmedia.cat i es posaran de seguida en contacte per planificar la campanya.

 
Comentaris

Destaquem