Et proposem 7 restaurants on fer l'àpat de Nadal

El TOT Sant Cugat t’acosta una sèrie de propostes perquè puguis celebrar les festes nadalenques de la millor manera possible. Amb família, amics o companys de feina, tastant des dels àpats més sofisticats, fins als més tradicionals i sense oblidar aquells plats que són tendència.

Can Gula: cuina innovadora

Els menús de Nadal de Can Gula destaquen per la millor cuina de mercat amb tocs d’innovació, en un ambient càlid i relaxat. El restaurant té diverses propostes de menús i menús tipus còctel per a grans grups, a més de preus especials en cocteleria.

Av. de Rius i Taulet, 120

93 488 43 85

Brau: la cultura del bon menjar

L’espai Brau Restaurant és ideal per celebrar les festes de Nadal, amb menús especials per a particulars i empreses en un entorn privilegiat i cuidat fins al mínim detall. Obren per Nadal i Sant Esteve amb un menú tancat i també amb menús per emportar-se.

Avinguda de la Guinardera, 11-13

616 770 867

Santamasa: Plats frescos i de tendència

El Santamasa proposa per a aquestes festes diversos menús per a grups, que es poden fer en alguna de les sales privades. El restaurant estarà obert totes les festes de Nadal. Podeu consultar la carta i els menús a

Av. de Lluís Companys i Jover, 50

936 75 03 77

Xarlot: Braseria-Cerveseria

Ubicat al SC Trade Center, Xarlot ofereix als grups espais reservats amb quatre menús de 22 €, 25 €, 27,50 € i 30 € amb plats per picar, segons a escollir, postres i una selecció de cerveses artesanals, fetes al mateix restaurant, entre elles la cervesa de Nadal.

Av. de les Corts Catalanes, 7

93 590 62 62

La Bolera: Brasa i cuina catalana

Un dels referents de la gastronomia local obre per festes les seves portes a grups d’empreses oferint menús variats. Amb la possibilitat de zones reservades, La Bolera, selecciona les carns de millor qualitat i les millors verdures i hortalisses.

Baixada d’Alba, 20

93 674 16 75

La Plaça: Tapes i molt més

la plaça

A tocar amb el Monestir el restaurant La Plaça ofereix menús tancats per a grups amb una àmplia carta que inclouen plats de brasa, cuina mediterrània i tapes. El lloc disposa de diversos salons per a les celebracions de grup.

C. de Santiago Rusiñol, 60

93 589 78 40

La Cantonada: Creperia-Restaurant

Ganes de celebrar l’arribada del Nadal o acomiadar l’any amb amics, família o companys d’empresa gaudint d’un menjar casolà amb ingredients de primera?

Menú i preu a l’abast de totes les butxaques a 17 €, 22 € i un menú criollo per 30 €

Plaça del Dr. Galtés,6, local 8

93 589 23 32

Més informació
 
Comentaris

Destaquem