contingut promocionat
logo

Et sents cansat i amb fatiga? Pot ser que tinguem la solució

La medicina Ayurveda t'ajudarà a entendre el teu cos

En Espai Salut Mira-sol, tenen la sort de poder comptar amb la tècnica de la medicina Ayurveda, i ara ens preguntarem, què és la medicina Ayurveda?
El seu mateix nom ens l'explica, Ayurveda es deriva de les dues síl·labes, "Ayur" que significa vida i "Veda" significa coneixement. Així, "Ayurveda" significa coneixement sobre viure una vida sana. És el sistema tradicional metge a l'Índia, i reconegut per l'OMS com una medicina complementària que dóna suport a la medicina moderna.

Ayurveda entén que els nostres cossos estan fets dels mateixos elements dels quals està fet el món que ens envolta. El món es mou a través de ritmes o cicles per exemple el cicle del sol, de la lluna, de les estacions. Avui dia amb la llum artificial, els horaris tan ocupats no ens deixen parar esment als ritmes de la naturalesa.Si una persona viu separat d'aquests ritmes del macrocosmos com estant fins molt tard a la nit, menjant fruites tropicals a l'hivern i respirant solament en ambients tancats l'organisme comença a tornar-se guillat, comences a sentir-te cansat i no digereixes bé els aliments.

ESPAI SALUT MIRASOL BANNER 300X250

Els programes ayurvèdics s'estudien i exerceixen de forma individualitzada i personal en funció de les necessitats de cada persona, de manera que estimulen el poder de curació i a més proporcionen al pacient un nou estil de vida més saludable. No ho dubtis, acosta't a Espai Salut Mirasol o flama i informa't!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem