Eurofitness estrena una sala de fitness d'última generació

L'equipament esportiu, a més, amplia els seus serveis per als clients

Eurofitness Sant Cugat comença el curs estrenant una sala de fitness d'última generació. Es tracta d'un equipament de la línia Artis de Technologym, que compta amb quatre espais ben definits que s'adapten a les necessitats dels seus usuaris.

Aquest nou espai esta dotat de quatre àrees definides com la zona d'entrenament funcional, l'àrea cardiovascular, pes lliure i una àrea de màquines guiades i de politges.

A més, per a tots aquells usuaris que ho volen, poden comptar amb un servei d'Entrenament Personal per tal d'assolir l'objectiu que un mateix es proposi, a partir de rutines estructurades de manera completament personalitzada i tenint en compte les condicions físiques de cadascú.

Un curs ple de novetats

Els més petits podran gaudir de l'àrea infantil FOTO: Artur Ribera

A banda d'aquest nou equipament, Eurofitness Sant Cugat dóna el tret de sortida al curs oferint un nou servei de fisioteràpia i nutrició, per tal d'ajudar als seus usuaris a mantenir una dieta i estil de vida saludables.

Per altra banda, Eurofitness té molt clara la importància d'adaptar-se i ajustar els seus horaris a tots els seus clients, els que disposen de més temps i els que no. Per això mateix, des d'aquest mateix setembre ofereix l'opció de fer "classes express", un entrenament d'alta intensitat de 10 minuts de durada.

Finalment, Eurofitness Sant Cugat proposa noves activitats per a la família, com el Zumba Family i el Pilates Baby, dues activitats per gaudir de l'esport en família.

I per a tots aquells infants que vulguin jugar mentre la resta de la família practica esport, sapigueu que Eurofitness compta amb una sala infantil on els petits de casa, acompanyats d'un adult, poden jugar i passar-ho d'allò més bé.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem