Farmàcia Díaz Puerto impulsa el primer punt verd de mascaretes de tela a Sant Cugat

Només a Sant Cugat es descartaran aquest any més de 33 milions de mascaretes reutilitzables de tela

Amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental (26 de gener), la Farmàcia Díaz Puerto ha creat el primer punt verd de mascaretes reutilitzables de tela a Sant Cugat. En aquest lloc es podran descartar les que hagin superat el seu límit de rentades ajudant així a reduir els residus i l’impacte ambiental que s’ha generat durant la pandèmia.

Les mascaretes que recullin les sotmetran a un tractament de desinfecció específic per fabricar nou fil reciclat. Això permetrà confeccionar nous teixits i donar-li una nova vida a les mascaretes.

Aquest punt verd permet a la població aportar el seu granet de sorra a aquesta problemàtica i, amb la col·laboració de Robin Hat, obsequiaran amb un val de descompte per cada mascareta. Aquests vals no tenen caducitat i seran bescanviats per la compra de futures mascaretes.

Des de la Farmàcia Díaz Puerto asseguren que totes les mascaretes que venen estan certificades segons la normativa marcada per la UNE 0065-2020 amb un límit de rentades d'entre 25 i 50, segons el fabricant. Una vegada assolides les rentades especificades, aquestes mascaretes s’han de descartar.

Aquesta iniciativa, pionera a la Farmàcia Díaz Puerto, també l'han incorporada altres farmàcies de la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem