contingut promocionat
mieiamasdeu logo

 

La feina ben feta del disseny d'interiors

Els projectes de Mireia Masdeu Studio són únics i atemporals

Mireia Masdeu Studio és un estudi d´interiorisme on es realitzen projectes únics I atemporats tant a nivell particular com de retail i contract, donant una atenció molt personalitzada i propera en tot moment. El seu punt fort és treure el màxim partit de qualsevol espai, aprofitant tots els metres quadrats I donant-los un valor afegit que repercutirà positivament en el benestar de l´usuari particular o en les ventes quan es tracta d´un negoci.

S´encarreguen de tot el procés, des de l´inici, amb la part més creativa, fins al final, treballant tota la part tècnica i de direcció de l´obra.

A part de les moltes vivendes particulars que han dissenyat, (on disfruten moltíssim cuidant tots els detalls), també han realitzat projectes  d´interiorisme d'àmbit comercialresidencial, de restauració, per a oficines, hostaleria i ens els darrers anys han dissenyat projectes d'àmbit hoteler a nivell internacional.

La dissenyadora Mireia Masdeu va fundar el seu estudi d´interiorime fa 13 anys, després d´haver treballat en estudis d´interiorisme de reconegut prestigi nacional al sortir de la Universitat.

 Projectes de l'estudi d'interiorisme Mireia Masdeu. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem