Fes les teves compres a Sant Cugat amb només un clic

La xarxa està transformant els hàbits dels consumidors, on el comerç electrònic té un paper clau per ser còmode

Les vendes a través del comerç electrònic estan augmentant considerablement en els darrers anys. Comprar productes a través d'Internet comporta diversos avantatges respecte a les compres convencionals fetes a les botigues. La comoditat de no haver de sortir de casa, fer la compra a l'hora del dia i la nit que vagi millor, encarregar-lo tot davant l'ordinador i la possibilitat de poder comparar preus són alguns dels punts forts de les vendes digitals.


I és que la xarxa està transformant els hàbits dels consumidors, on el comerç electrònic té un paper clau per ser còmode, tenir una àmplia oferta en la qual triar i amb tota la informació i la claredat en l'entrega i en la devolució, si és el cas.


A Sant Cugat, podem trobar diverses botigues que ja comercialitzen tots els seus productes a través d'internet, de manera que es pot continuar comprant a la ciutat, però amb totes les comoditats del comerç electrònic.

Don Canino: Tot el que necessites el teu animal de companyia

Imatge de la botiga d'animals Don canino FOTO: Cedida

Alimentació, llits, corretges, casetes, menjadores, accessoris i tot allò que necessitis pel teu animal de companyia, sigui quin sigui, ho podràs trobar al web de Don Canino. Amb un servei d'entrega d'entre 24 i 48 hores i amb despeses gratuïtes a partir de 40  €, l'e-comerç de la botiga d'animals també ofereix descomptes en comprar dues unitats



A més, podràs aconseguir altres descomptes addicionals acumulant punts i de pas beneficiar-te de la secció d'ofertes i promocions del seu web

Farmàcia Riera Rivière: Tota una farmàcia a la teva disposició

Imatge del web de la farmàcia Riera Rivière FOTO: Cedida

La farmàcia Riera Rivière, amb 25 anys de trajectòria a Sant Cugat, ha posat tots els productes que comercialitza a la farmàcia al seu web. Així amb només un clic podreu que us portin a casa i sense despeses d'enviament a partir de 50 €, productes de bebès, cosmètica i dermofarmàcia, homeopatia, dietètica i nutrició i fàrmacs veterinaris, entre d'altres.

A més, compran a través d'internet et podràs beneficiar de descomptes de fins el 40%, 30%, 25%, i 20%.

E-Trap: Prepara't per l'arribada del mosquit tigre

Les picades del mosquit tigre són molt molestes FOTO: Cedida

A e-Trap ofereixen la possibilitat de tornar a gaudir del nostre jardí, terrassa o qualsevol estada a l'aire lliure sense mosquits i a preservar-nos de les malalties que aquests insectes transmeten. Situats a Sant Cugat, estan especialitzats en la venda online de dispositius antimosquits, aparells ecològics, segurs, lliures de manteniment i eficaços contra el mosquit tigre.

 

Al seu web hi trobaràs diverses opcions que s'adapten a les diferents necessitats de cada zona. Entra al seu web i torna a gaudir del teu espai a l'aire lliure!

RebostQgat: els millors productes artesans, ecològics i de proximitat a la porta de casa

Qualitat i proximitat, del poble a casa en un clic. FOTO: Cesc Tomàs

RebostQgat apropa els productes de la nostra terra als nuclis urbans, per retrobar els gustos i sabors autèntics. Per tal d'oferir els millors productes, fan una acurada selecció dels productors, els van a conèixer i veuen com elaboren els seus productes, intentant sempre buscar la millor qualitat.

Al seu web podràs escollir el dia, la franja horària i l'adreça de lliurament on vols que et portin la teva compra. També pots triar el punt de recollida que més et convingui i passar-ho a buscar. 

Roel Pizza: l'autèntica pizza a domicili

Demana la teva pizza a domicili. Foto: CEDIDA

A Roel Pizza gaudiràs de l'autèntica pizza italiana: una massa original i uns ingredients especialment escollits per a que tinguis un sopar o dinar inigualable amb o sense companyia. Només utilitzen mozzarela 100% pura i tenen pizzes sense gluten. Fes la teva comanda online i demana el que et vingui de gust! Una 4 formatges, una piamontesa, atreveix-te amb una hawaiana o tria els ingredients que més t'agradin! 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem