La rostisseria Fet a la llenya ha celebrat el passat 16 de març el seu tercer aniversari a Sant Cugat, i ho van fer amb el millor menjar casolà, i amb una copa de cava per a tots els seus clients.
I és que ja són tres anys oferint a la ciutat cuina tradicional catalana, especialitzats en pollastres a la llenya, conills, i pa de coca, sense oblidar l’àmplia varietat de plats tradicionals catalans que dia a dia elaboren per a tu. I és que són especialistes en elaborar plats per emportar, per a que els gaudeixis a casa, a uns preus molt assequibles, amb qui tu ho desitges.
Els trobaràs al carrer de Sant Bonaventura número 11, on t’atendran de dijous a diumenge. Encara no els coneixes? Aprofita per fer-ho tot gaudint d’un pollastre fet a la llenya. De segur que repeteixes!
I és que ja són tres anys oferint a la ciutat cuina tradicional catalana, especialitzats en pollastres a la llenya, conills, i pa de coca, sense oblidar l’àmplia varietat de plats tradicionals catalans que dia a dia elaboren per a tu. I és que són especialistes en elaborar plats per emportar, per a que els gaudeixis a casa, a uns preus molt assequibles, amb qui tu ho desitges.
Els trobaràs al carrer de Sant Bonaventura número 11, on t’atendran de dijous a diumenge. Encara no els coneixes? Aprofita per fer-ho tot gaudint d’un pollastre fet a la llenya. De segur que repeteixes!
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok