contingut promocionat
artbo

Les figures i les mones de Pasqua artesanals a ArtBo

Aquesta pastisseria ha obert a Sant Cugat i ofereix figures i mones de Pasqua a l’establiment

ArtBo, empresa fundada per la família Bosser Armengol l’any 1969, elabora pastisseria artesanal perquè els seus clients puguin gaudir de la manera més dolça de les diferents celebracions com la festa de la mona de Pasqua per Setmana Santa.

Figures de xocolata per Pasqua

Les figures de xocolata són una tradició que es remunta a segles enrere, i, avui en dia, són una part important de la celebració de Pasqua en molts països com el nostre. Als seus establiments ja podràs endolcir els teus fillols amb les diferents figures de xocolata que ofereixen. A la pastisseria de la ciutat, trobaràs una àmplia varietat de figuretes, des de les més senzilles fins a les més elaborades i detallades, elaborades amb cura i dedicació.

Mones de Pasqua

A banda de les figures de xocolata, la pastisseria ofereix altres dolços típics de Pasqua, com ara les mones que segur que faran les delícies de tots els membres de la família. 

Si vols quedar bé amb el teu fillol o fillola i amb tota la família, compra les mones de Pasqua d’ArtBo, una pastisseria artesana amb molta història. A banda de les mones i les figures de xocalata, ofereix el dolç típic de Pasqua d’Itàlia, el Colomba Pasquale.

ArtBo, la teva pastisseria artesana

Els productes estan elaborats artesanalment a l’obrador. Actualment, està dividit en cinc sales diferenciades, perfectament condicionades per tractar professionalment tots els productes que trobaràs als establiments. Des de sempre treballen, exclusivament, amb matèries primeres de proximitat i qualitat, com els pinyons, les ametlles, les avellanes o les farines. L’elecció d’aquests ingredients, l’elaboració artesanal i l’àmplia experiència fan dels productes una garantia de qualitat i bon gust.

Trobaràs els seus productes als quatre establiments de Sabadell i al de Sant Cugat (Josep puig i cadafalch, 26) i Sant Quirze i des de la seva pàgina web www.artbo.es. No esperis més i comença a celebrar la Pasqua amb els dolços tradicionals d’ArtBo. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem