FOTOS I VÍDEO: Els comerços de Sant Cugat s'han engalanat per viure la 9a Nit de Blanc

El comerç local ha recuperat la seva festa amb la 9a Nit en Blanc en la qual hi ha hagut 7 escenaris pels carrers de Sant Cugat i una trentena de propostes musicals

Sant Cugat s'ha tornat a vestir de blanc i ha omplert els carrers del municipi fins entrada la mitjanit durant la celebració de la 9a edició de la Nit en Blanc, el dissabte 11 de juny. Amb això, i després de dos anys sense poder celebrar-se arran la pandèmia de la Covid-19, els santcugatencs han pogut gaudir de descomptes, promocions, música i danses amb la recuperació d'aquesta festa del comerç local de Sant Cugat Comerç.

Nit en Blanc 2022. Foto: Anna Bassa


Els comerços de Sant Cugat han pogut trobar-se amb la ciutadania amb parades fora dels establiments durant tota la jornada festiva. D'aquesta manera, els descomptes, les promocions, les ofertes, els regals i els sortejos han estat protagonistes d'aquesta 9a edició de la Nit en Blanc, en la qual han participat els comerços locals. "Enguany volíem que participessin tots els establiments per fer una festa més grossa i maca i tothom sortís beneficiat" ha explicat Adela Burgos, gerent de Sant Cugat Comerç.

A més, Burgos ha incidit en la bona resposta de la ciutadania en aquesta 9a edició de la Nit en Blanc: "La ciutadania ha respost molt positivament i han omplert de gom a gom els carrers, els restaurants i les botigues. A més, els comerços estant contents perquè la gent està consumint i això és molt positiu després de l'època complicada que hem viscut arran de la crisi de la Covid-19".

Ambient en la Nit en Blanc. Foto: Anna Bassa

Ambient en la Nit en Blanc. Foto: Anna BassaD'altra banda, la música i la dansa tampoc ha volgut faltar en la seva tradicional cita amb la Nit en Blanc, i és que el municipi ha pogut gaudir d'una trentena d'espectacles repartits en 7 escenaris diferents. Amb això, el rock, la música urbana, el country o les havaneres han estat alguns dels estils musicals que s'han pogut xalar en els carrers de Sant Cugat.

La Nit en Blanc és una festivitat del comerç local que enguany, a més, ha mostrat la seva cara solidària amb l'Associació Familiars Alzheimer. Amb tot, una festivitat consolidada en el municipi que demostra el fort teixit comercial de Sant Cugat, tal com ha remarcat la tinent alcalde d'Empresa i Comerç, Elena Vila (PSC Sant Cugat): "És una iniciativa que teníem moltes ganes de celebrar i que ha reforçat el paper que juga el comerç en el municipi. El comerç de Sant Cugat ha estat sempre molt proactiu i ha demostrat una edició més que forma part de l'ADN del municipi".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem