Gastronomia francesa al centre de la ciutat

ESPAI PUBLICITARI. A La Tartine trobareu una gran carta de vins naturals i biodinàmics

Als qui us agrada la cultura i la gastronomia franceses esteu d’enhorabona perquè al carrer de la Plana de l’Hospital ha obert La Tartine, un petit i acollidor “bistrot” on podreu gaudir de la cuina del nostre país veí.

Un lloc càlid i tranquil on poder combinar la bona cuina natural i ecològica i mantenir una bona conversa. La Tartine us ofereix un ambient diferent amenitzat amb música francesa i amb una marcada personalitat en l’interiorisme. Un projecte fruit dels seus creadors, grans amants de la cultura gal·lesa, fet que es nota fins a l’últim detall.

Què menjar?

Un dels plats que trobaràs a la carta de La Tartine FOTO: Artur Ribera

Per a picar, uns bombons de foie o uns canapès de la casa serien un bon principi del nostre àpat. Seguidament, ens criden l’atenció les dues amanides dels horts ecològics de Collserola que poden ser la de confit d’ànec o la de pera i bolets.

A continuació no pot faltar un assortiment dels millors formatges catalans i francesos, el foie gras micuit, la taula de patés o els tàrtars de salmó o vedella.

Però si volem arribar a les autèntiques estrelles de la casa, no podem deixar de recomanar-vos les tartines: llesques de pa torrat amb diferents ingredients al damunt, n’hi ha per a tots els gustos. Bon profit!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem