contingut promocionat
logo cuina de san telmo

 

Gaudeix del cap de setmana i de la setmana amb aquestes paelles a domicili

El restaurant La Cuina de San Telmo et porta a casa les seves propostes culinàries tots els migdies i les nits des dels dimarts als diumenges

Encara que els caps de setmana són els moments ideals per degustar una paella o una fideuà, el teletreball està imposant noves maneres de menjar a casa en horari laboral. Si no vols renunciar a un bon arròs, fideua, plats de peix i marisc i entrants, qualsevol dia, el restaurant La Cuina de San Telmo et porta a casa les seves propostes culinàries tots els migdies i les nits des dels dimarts als diumenges. I si ho prefereixes ho pots anar a buscar al seu local del carrer d'Indústria, 27, a tocar amb el Monestir i amb el telèfon: 935 767 011.

La Cuina de San Telmo està especialitzada en peix i marisc de Galícia i carns argentines d'importació. A més, pots degustar el seu menú per endur per només 25 € o les seves ofertes especials com el pop a la gallega més ampolla de vi blanc Albariño per 25 euros o el llobarro al forn més una ampolla de vi blanc Albariño per 35€ i un seguit de plats per delectar-se.

 

Paelles a domicili i per recollir:

La paella negre del restaurant FOTO: Cedida

La paella negre del restaurant FOTO: Cedida

  • De Marisc, 14,50 € per persona
  • San Telmo (rap, pop i marisc), 23 € per persona
  • Llamàntol 24 € per persona
  • Negre, 14,50 € per persona
  • Fideuà marinera, 14,50 € per persona
  • Muntanyesa (pollastre i verdura), 14,50 € per persona
  • Vegetariana, 14,50 € per persona

 

Plats de closca i entrants:

Gambes de Palamós FOTO: Cedida

Gambes de Palamós FOTO: Cedida

Pop a la gallega FOTO: Cedida

Pop a la gallega FOTO: Cedida

  • Ostres Arcade de Galicia
  • Cloïsses del carril vives, a la planxa o marinera
  • Navalles gallegues
  • Escopinyes de les Ries al vapor
  • Vieires gratinades
  • Musclos de roca al vapor o a la marinera
  • Tallarines a la planxa
  • Anxoves del Cantàbric
  • Pernil de gla 5J
  • Pop a la gallega
  • Gamba de Palamós
  • Sípia a la planxa

 

Propostes de peix:

  • Llobarro de 600 grams al forn
  • Graellada de peix a la planxa
  • Mariscada San Telmo
  • Mariscada amb llagosta
  • Mariscada San Telmo amb llamàntol
  • Sarsuela de peix i marisc per a dues persones

 

Plats fregits:

Un dels plats fregits del restaurant FOTO: Cedida

Un dels plats fregits del restaurant FOTO: Cedida

  • Tires de sípia fregides
  • Xipirons frescos fregits
  • Calamars frescos fregits

 

Carns argentines:

  • 'Chorizo criollo' 
  • Entrecot argentí de 400 grams a la brasa
  • 'Entraña' de vedella a la brasa
Més informació
 
Comentaris

Destaquem