La tradicional gelateria Badiani ha inaugurat una botiga al número 2 de la plaça d'Octavià. Després d'arribar a Catalunya l'any passat aterrant a Barcelona i d'obrir-ne una altra aquest mes de juny a Palamós, aquest dijous, 22 de juny, ha arribat a Sant Cugat la gelateria florentina que l'any 2015 va guanyar el premi del Millor Gelat del Món al Gelat Festival de Londres gràcies al sabor Buontalenti.
![Inauguració de la gelateria Badiani a Sant Cugat. FOTO: Cedida Inauguració de la gelateria Badiani a Sant Cugat. FOTO: Cedida](/uploads/s1/26/61/43/62/imagen-1_38_800x400.png)
Inauguració de la gelateria Badiani a Sant Cugat. FOTO: Cedida
Es tracta d'un sabor elaborat amb només quatre ingredients, que en alguns dels gelats es barregen amb altres sabors, com xocolata o pistatxo. Però més enllà dels gelats, la responsable de logística de l'empresa, Vanessa Murga, explica al TOT Sant Cugat que "sabem que ja hi ha moltes gelateries a Sant Cugat, però a nosaltres ens diferencia que som un Gelato, de manera que també oferim creps, esmorzars, pastissos, cafès o sucs".
90 anys de gelats
La gelateria Badiani va néixer a Florència l'any 1932 i durant molt de temps va ser una gelateria familiar. Fa pocs anys, però, en alçar-se amb el premi de Millor Gelat del Món, es va popularitzar al Regne Unit i es va començar a internacionalitzar. En total, l'empresa té 12 botigues a diferents punts i té la previsió d'obrir-ne cinc de noves pròximament.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.