La gelateria guanyadora del 'Millor Gelat del Món' ja és a Sant Cugat

La gelateria florentina Badiani, guanyadora del premi al Millor Gelat del Món l'any 2015, ha obert una botiga al centre de Sant Cugat

La tradicional gelateria Badiani ha inaugurat una botiga al número 2 de la plaça d'Octavià. Després d'arribar a Catalunya l'any passat aterrant a Barcelona i d'obrir-ne una altra aquest mes de juny a Palamós, aquest dijous, 22 de juny, ha arribat a Sant Cugat la gelateria florentina que l'any 2015 va guanyar el premi del Millor Gelat del Món al Gelat Festival de Londres gràcies al sabor Buontalenti.

Inauguració de la gelateria Badiani a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Inauguració de la gelateria Badiani a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Es tracta d'un sabor elaborat amb només quatre ingredients, que en alguns dels gelats es barregen amb altres sabors, com xocolata o pistatxo. Però més enllà dels gelats, la responsable de logística de l'empresa, Vanessa Murga, explica al TOT Sant Cugat que "sabem que ja hi ha moltes gelateries a Sant Cugat, però a nosaltres ens diferencia que som un Gelato, de manera que també oferim creps, esmorzars, pastissos, cafès o sucs".

90 anys de gelats

La gelateria Badiani va néixer a Florència l'any 1932 i durant molt de temps va ser una gelateria familiar. Fa pocs anys, però, en alçar-se amb el premi de Millor Gelat del Món, es va popularitzar al Regne Unit i es va començar a internacionalitzar. En total, l'empresa té 12 botigues a diferents punts i té la previsió d'obrir-ne cinc de noves pròximament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem