contingut promocionat
 
Gelats Pros invertit L

 

 

La mítica gelateria Pros et porta els seus gelats i la seva orxata a casa

Gelats Pros envia gelats i orxata a casa amb les màximes garanties de seguretat i higiene

L'augment de les temperatures, just a tocar, fa que vingui de gust delectar-se amb un bon gelat i gaudir amb una refrescant orxata. Amb la idea que els gelats de la millor qualitat i fets amb matèries de primera continuen arribant als santcugatencs i les santcugatenques, Gelats Pros ha habilitat una via per poder rebre aquests dolços tan típics de la primavera i l'estiu a casa amb les màximes garanties de seguretat i higiene.

Per fer la comanda només haureu de trucar al número de telèfon: 660072616 i demanar el gust de gelat que preferiu i orxates d'un litre i la rebreu còmodament a casa en menys de 24 hores. En un inici la gelateria només repartirà barres de gelats i orxata. 

A més la gelateria del carrer de Santa Maria obre els dies feiners d'11 a 13.30 h i de 16 a 21.30 h i els festius de les 11 a les 14.30 h i de les 16 a les 22 h, mentre que la gelateria del carrer de la Torre obre entre setmana de les 16 a les 21 h i els festius de les 16 a les 21.30h.

 

Gelats Pros elabora orxata i altres begudes refrescants des de 1983 FOTO: Cedida

Gelats Pros elabora orxata i altres begudes refrescants des de 1983 FOTO: Cedida

 

Més sobre Gelats Pros

Gelats Pros va obrir les seves portes el 1983 amb la seva mítica gelateria del carrer de Sant Maria, número 25. Actualment Gelats Pros compta amb la gelateria del carrer de Santa Maria i la del carrer de la Torre, número 18-20.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem