contingut promocionat
Media Markt L

 

Aquests són els grans descomptes de Media Markt pel Dia dels Enamorats

Media Markt ha posat en marxa una sèrie de descomptes per aquest mes de febrer, especialment pensats pel Dia dels Enamorats

Media Markt Sant Cugat, la botiga especialitzada en tecnologia i electrodomèstics, ha posat en marxa una sèrie de descomptes per aquest mes de febrer, especialment pensats pel Dia dels Enamorats. Des d'ara i fins al Dia dels Enamorats, el 14 de febrer, si adquireixes dos o més articles en petits electrodomèstics com assecadors de cabell, raspalls de dents elèctrics, màquines d'afaitar o màquines de cosir a Media Markt, podràs tenir un 20% de descompte.

 

Mediamarkt B

 

De la mateixa manera a la botiga d'electrodomèstics més gran de Sant Cugat també podràs gaudir de descomptes en TV, telefonia mòbil, cadires per a gamers, ordinadors, rellotges intel·ligents i molt més per regalar a la teva parella.

Descomptes sostenibles

A més i també fins al 14 de febrer Media Makt ha posat en marxa l'Eco Week, amb desenes d'ofertes en els electrodomèstics més sostenibles del mercat. Així i a través de la campanya Eco Week podràs estalviar 200 € en la nevera combi Samsung amb categoria A; 231 € en el cas del forn Electrolux; 180 € d'estalvi en el patinet elèctric Segway-Ninebot o 20 € en la picadora Moulinex Eco Respect, entre moltes altres ofertes que no et pots perdre.

 
Comentaris

Destaquem