El Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat aterra amb força al municipi

L'associació és presidida per Roger Mesegué (responsable del The Police) i té com a objectius promocionar la restauració de Sant Cugat i tenir més presència dins el teixit social

El Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat enceta un 2024 amb la intenció de promocionar la restauració del municipi i tenir més presència dins del teixit social. Després de constituir-se el 2023, l'associació ja treballa per vetllar pels interessos dels restaurants i bars de Sant Cugat.

Arran de la pandèmia, un grup de restauradors va decidir crear una xarxa per poder treballar conjuntament davant les incerteses dins del sector. Un cop superada la pandèmia, el gremi va decidir oficialitzar la seva constitució per poder seguir treballant per la restauració local, integrant-se dins del Gremi d'Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental. Amb això, la junta està liderada per Roger Mesegué (responsable del The Police), mentre que Josep Alà (Café Belgrado) és el vicepresident, Toni Soriano (El Dehesa) és el secretari i Eduard Tomàs (Bodega Tomàs) el tresorer. La junta compta també amb la col·laboració de Núria Palos (Vermutería) i Rodrigo López (Frankfurt Hessen) com a vocals. Dels 400 que es van integrar en aquesta xarxa durant la pandèmia, 80 d'ells ja estan integrats en el gremi local.

Roger Mesegué, propietari del The Police, president del Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Roger Mesegué, responsable del The Police, president del Gremi d'Hostaleria i Restauració de Sant Cugat. FOTO: Cedida


Entre els principals reptes que afronta el gremi, Roger Mesegué explica el de tenir més presència a Sant Cugat: "Volem promocionar la restauració de Sant Cugat, ser un referent pel ciutadà i que l'Ajuntament ens tingui presents durant les activitats que es facin en el municipi". Mesegué, a més, ha explicat que el gremi "ja treballa amb molta il·lusió i amb la intenció de crear una Ruta de Tapes de cara l'abril i una Fira de Restauradors".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem