[SORTEIG TANCAT] Guanya un trimestre d'anglès

Easy Talk sorteja cinc trimestres d'anglès perquè acceleris l'aprenentage de l'idioma

L'estiu s'està acabant i és el moment de tornar a la rutina i posar-nos les piles amb els idiomes. Si estàs pensant a millorar el teu anglès, no dubtis en participar en aquest concurs. T'oferim la possibilitat de guanyar un dels cinc cursos d'un trimestre que ofereix Easy Talk.

Per participar, només cal que omplis les dades del següent formulari. Tens temps per fer-ho fins al pròxim 14 de setembre a les 11:00 del matí. El curs inclou el material didàctic necessari i, a més, un cop finalitzat tindràs l'oportunitat de continuar amb unes condicions de matrícula especials. Si vols participar en nom d'un menor d'edat, només cal que ens ho indiquis al formulari.

Accelera l'aprenentatge de l'anglès amb el mètode d'Easy Talk

El mètode d'Easy Talk es fomenta en l’aprenentatge natural, com ho fan els nens petits, que primer escolten repetidament els seus pares, després comencen a parlar i finalment aprenen a llegir i escriure. Així es facilita l’aprenentatge accelerat.

 

 

 

El seu mètode utilitza els audiovisuals per aprendre l'idioma tant de manera visual com auditiva, sempre amb simulacions de la vida real. D'aquesta manera s'aprenen de forma intuïtiva els hàbits gestuals, les entonacions i l'idioma tant col·loquial com formal.

 

 

 

A més, durant aquest nou curs 2017-2018, milloren les seves instal·lacions a Mirasol Centre. Una ampliació que permetrà oferir un millor servei als seus alumnes i clients.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem