Idiomes per trencar amb totes les barreres

Saber idiomes ens obre portes a nous llocs, nova gent i noves experiències

A vegades deixem de fer coses, d’optar a noves feines, de viatjar, de descobrir nous llocs i nova gent per la barrera dels idiomes. Patim per si no podrem fer-nos entendre, o per si farem molt el ridícul intentant parlar una llengua que no és la nostra.

Si bé és cert que els nens tenen més facilitat per aprendre nous idiomes amb metodologies innovadores i distretes, l’edat tampoc ha de ser un impediment per començar a explorar de nou el món amb uns altres ulls i, el més important, sense pors relacionades amb la llengua i la vergonya.

Els idiomes i els adults

Cada vegada són més els adults que decideixen emprendre la nova aventura d’estudiar idiomes: anglès, francès, alemany, italià, xinès... Submergir-se en les particularitats d’una nova parla fa que ens sentim realitzats amb nosaltres mateixos, al mateix temps que podem descobrir una nova cultura i obrir el nostre punt de mira cap al món.

Per què no entendre l’aprenentatge d’un nou idioma com un nou repte a assolir? Autosuperar-se i descobrir que no existeix les barreres per a un mateix fa pujar l’autoestima. Els nous idiomes són canvis positius a la nostra vida, coneixement que no ocupa lloc i que fa que puguem trencar totes aquelles barreres que tanta nosa ens fan en els viatges, a la feina... 

 
Comentaris

Destaquem