La importància de fer el manteniment de la xemeneia

Qui vulgui el contracte de manteniment i vagin de part del TOT tindran un descompte

Les llars de focs, les barbacoes i les estufes de pellet requereixen un manteniment que els permeti allargar la seva vida útil, a més d’un control tècnic i d’una neteja que ajudi a optimitzar el seu consum. Per fer-ho amb les màximes garanties, Ornallar, l’empresa especialitzada en venda i manteniment de xemeneies de Sant Cugat des de fa més de 40 anys, ofereix un contracte de manteniment anual per garantir un bon funcionament. 

Contracte de manteniment

A més, i les persones que demanin aquest servei i vinguin de part del TOT Sant Cugat es beneficiaran d’un descompte directe en el preu del contracte. La visita d’Ornallar inclou un servei de neteja, per assegurar el bon funcionament i seguretat de la llar de foc; una visita tècnica per comprovar el circuit des de la boca de la llar de foc, fins al conducte i que tot funcioni bé i descomptes en reparacions en el cas que a la visita tècnica es trobi algun desperfecte, o durant l’any s’hagi de reparar alguna cosa amb descomptes en material i mà d’obra. 

Cura i manteniment

I és que les xemeneies són uns elements als quals se’ls hi ha de prestar cura i atenció, ja que del contrari poden desencadenar un incendi. En aquest sentit, les xemeneies s’han de sotmetre a una neteja periòdica, verificar que no perdin fum per la toxicitat del fum i perquè no existeixi cap risc d’incendi, a més de revisar l’estat de la xemeneia abans d’encendre un foc si feia molt de temps que estava sense funcionament i, en el cas que vulguem incrementar la seguretat, instal·lar un detector d’incendis per evitar ensurts. 

Solucions a mida

A Ornallar són especialistes en la instal·lació i venda de xemeneies de les principals marques a nivell internacional. L’establiment, ubicat al carrer de Martorell número 59 i amb telèfon: 936 754 496, WhatsApp: 653 477 031 i web: ornallar.com, disposa d’una àmplia zona d’exposició perquè els clients puguin conèixer el funcionament de les llars de focs, a més d’altres sistemes de calefacció. Ornallar també assessoren els seus clients per escollir la solució que més s’adequa a les seves necessitats i projectes, sigui una instal·lació, una actualització o una reforma de qualsevol habitatge. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem