Instal·lacions i reparacions de qualitat

ESPAI PUBLICITARI. A Instalnova 25 ofereixen serveis relacionats amb l'electricitat, l'aigua, la calefacció, el gas i la climatització

Heretant les arrels del pare, lampista a Barcelona durant més de 50 anys, Jaume Brunet, enginyer tècnic industrial en Electricitat que disposa de tots els carnets homologats pel Departament d’Indústria de la Generalitat, ha portat a Sant Cugat Instalnova 25. Una petita empresa amb uns valors molt clars: confiança, proximitat, sinceritat i rapidesa a l’hora de respondre a les necessitats dels clients.

 

A Instalnova 25 ofereixen tot tipus d’instal·lacions i reparacions elèctriques, de climatització, d’aigua, de gas i calefacció. A més, a Instalnova 25 ofereixen estudis d’estalvi energètic.

 

Treballen tant en llars com en negocis. No ho dubtis i aconsegueix la il·luminació que vols per al teu espai, o la millor manera de climatitzar una zona en concret. T’assessoraran amb total sinceritat sobre qualsevol aspecte des del principi fins al final de la instal·lació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem