contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

Jack Beds prepara una nova obertura al cor de Sant Cugat

Reserva’t el 18 de febrer a la tarda per a la inauguració de la nova botiga de matalassos i canapès de qualitat

La cadena especialitzada en productes d’alta qualitat per al descans, Jack Beds, comptarà amb un segon establiment a la ciutat.  El pròxim 14 de febrer obrirà un nou local comercial al carrer Santiago Rusiñol, 21. Serà la sisena botiga de la cadena, després de cinc obertures des de la seva fundació l’any 2017.

A la nova botiga trobaràs matalassos i canapès de qualitat i tots els productes que necessites per al teu benestar i descans com bases, capçals, coixins i complements.

El comerç també basarà el seu servei de qualitat en la personalització, gràcies a la fabricació de proximitat i a l’aposta pel comerç local.

A més, gràcies a un servei de logística pròpia sense intermediaris, la botiga oferirà uns temps d’entrega ajustats a les necessitats dels clients.

Mil i un avantatges a Jack Beds        

Comprar a Jack Beds només dona avantatges: pagament de fins a 36 mesos sense interessos, enviament i muntatge gratuït i fins a 100 nits de prova.

A més, assegura el millor preu des del principi, sense falsos descomptes que després el client vegi reflectits en increments de costos.

Els professionals s’adapten a les teves necessitats i t’ofereixen el millor producte per al teu descans.

Si necessites un matalàs de qualitat i qualsevol dels productes de confort de Jack Beds, ben aviat els podràs gaudir també a la nova botiga de Sant Cugat.

Jack Beds

C.  de Sant Bonaventura, 24
08172 · Sant Cugat del Vallès· 
93 587 82 20  jackbeds.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem