contingut promocionat
tbkids1 logo

L’activitat que els hi prepara per al futur

Un futur ple de novetats tecnològiques

Els nostres fills i filles els espera un futur molt interessant ple de novetats tecnològiques i canvis en els hàbits socials, per això hem d’ajudar-los a preparar-se per gaudir d’aquesta nova era que els hi tocarà viure.

El fet que els infants i joves tinguin ja des de petits un contacte bàsic amb elements de robòtica i codificació, els prepara per desenvolupar de forma molt ràpida la capacitat d’anàlisi, d’abstracció i de generar plantejament de reptes o projectes en unes condicions molt favorables, que els hi servirà de camp d’entrenament per assolir més endavant reptes majors en la seva etapa laboral.

TBKIDS BANNER 300X250 desembre 2018

TBKids no només els formen amb tècniques actuals, ja que amb el temps, aquestes quedaran obsoletes, sinó, els hi ajuden a aprendre, perquè siguin capaços d’aprendre, desaprendre i reaprendre constantment els reptes que els hi vinguin en un futur perquè puguin revirar-ho i qüestionar-ho, i així poder continua aprenent.

És per això que els principals reptes i beneficis que trobem en la robòtica educativa per als nostres fills i filles no estan en el que aprenen avui, si no en les bases que assentarem per permetre el correcte aprenentatge continu al llarg de tota la seva vida.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem