L’Alba Jardí d'Infants, 30 anys acompanyant els més petits

Escola i família han de treballar conjuntament en l’educació dels petits. Els jardins d’infants per a nens i nenes de fins a 3 anys ajuden a pares i mares en el desenvolupament dels seus fills

Un dels reptes més importants a l’hora d’escollir l’escola dels més petits de la casa és el d’aconseguir que la línia educativa del centre ajudi a les famílies a treballar conjuntament per a l’educació i desenvolupament dels petits.

Aquest repte es fa encara més gran quan parlem de la primera escolarització: l’escola per als nens i nenes de 4 mesos a 3 anys.

Un espai per a ells

L’hort és una proposta per a l’experimentació FOTO: Cedida

Qualsevol jardí d’infants ha de ser un espai segur, adequat a les necessitats físiques i emocionals dels petits i amb un tracte tranquil i afectuós per part de l’equip del centre.

Per aquest motiu, a L’Alba, Jardí d'Infants, situat al carrer del Carme, al centre històric, disposen d’un ampli pati assolellat, un sorral i un hortet, cuina pròpia i diverses aules àmplies i completament equipades.

L’escola i la família, de la mà

L’equip de l’escola ha de pensar juntament amb la família i ocupar-se de l’infant, de la mateixa manera que li ha de fer costat en els moments més complicats.

L’equip de professionals de l’Alba Jardí d'Infants acompanyen les famílies i els ajuden a gaudir al màxim de la criança dels seus fills en un moment tan important com és el de la primera escolarització.

L’evolució de cada nen se segueix de manera curosa gràcies a un equip psicopedagògic experimentat.

Un espai per jugar i experimentar

A través del joc i l’experimentació, els petits aprenen tot allò del món que els envolta: sensacions, situacions noves, espais compartits amb d’altres nens...

L’hort de l’escola és un molt bon exemple de com a través de l’experimentació, el joc i l’observació es pot comprendre un procés natural.

El joc és una de les bases de l’educació del jardí d’infants L’Alba, considerant-lo una font de plaer i de coneixement que l’infant busca de manera natural.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem