Tot va començar l’any 1951 quan el pare de la Carme, en Pere Conesa, va iniciar aquest art a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Després de 50 anys de treball i dedicació es va convertir en un referent a la ciutat pels seus famosos “entrepans calents i cruixents”.
El 2003, ara fa 10 anys, la Carme i el seu marit van iniciar la seva pròpia aventura a Sant Cugat després d’haver après durant 25 anys l’art i la filosofia del mestre Conesa.
Quin és el secret? El treball constant i diligent, el servei ràpid, la qualitat del producte i també, la creativitat i la gràcia de combinar ingredients i sabors que trobareu en una extensa carta i de la qual us podríem destacar: els clàssics (no us perdeu la botifarra negra amb ceba); els atrevits (el Kandinsky amb salmó fumat, formatge de cabra i mel o el Goya amb Frankfurt, paté i brie).
També teniu les grans protagonistes de la casa: les “hamburgueses gourmet” i que poden ser de vedella (proveu la mexicana amb guacamole i tabasc); de xai (tasteu la turca amb bolets); de pollastre o la vegetal (amb pesto, ceba confitada i tomàquet).
Art, qualitat, varietat i bon servei converteixen el Tost en un bon referent de la nostra ciutat. No us ho perdeu.
Que vagi de gust!
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok