contingut promocionat
VITALDENT

L'efectivitat dels implants

ESPAI PUBLICITARI. La millor solució per la pèrdua d'una peça dental.

Fins fa poc, la pèrdua d’una, diverses o totes les peces dentals s’acostumava a resoldre amb la col·locació dels ponts dentals o pròtesis removibles de posar i treure.

Aquestes solucions no eren ni les més còmodes ni les més òptimes, ja que calia tallar les dents adjacents, en un cas, i en l’altre, el pacient no se sentia tan còmode.


Per què escollir pròtesis sobre implants?

Els implants dentals actuen com a arrels artificials que es col·loquen en el maxil·lar per després col·locar sobre ells les corones, és a dir, la pròtesi.
A més, si esteu utilitzant una dentadura postissa i no esteu satisfets amb aquest implant, les pròtesis sobre implants poden millorar la salut bucodental de manera notable, ja que es porten de forma fixa en la boca, atorgant una funcionalitat i estètica totalment natural a les dents del pacient.


Una altra opció és la implantologia de càrrega immediata; aquest tractament implica una simplificació addicional, ja que es col·loquen els implants i la pròtesi amb major rapidesa perquè el pacient llueixi el millor somriure en menys temps.


• Què és necessari per col·locar implants?
Abans de procedir amb la col·locació dels implants és necessari realitzar una radiografia panoràmica i fins i tot un TAC dental. L’especialista analitzarà la vostra situació mèdica amb la vostra història clínica i les condicions dels maxil·lars. D’aquesta forma es podrà programar el tractament i determinar el nombre d’implants necessaris

Més informació
 
Comentaris

Destaquem