L'espai per a als joves creatius

ESART ofereix batxillerats creatius, una combinació entre el batxillerat artístic català i titulacions internacionals artístiques

Encarar la carrera professional que un vol estudiar des del principi, és a dir, des dels estudis de batxillerat, és una aposta molt clara cap a l’èxit i la consecució dels objectius fixats.

I és que cursar un batxillerat especialitzat en el sector laboral al qual un es vol dedicar en un futur aporta un grau d’especialització i coneixements de l’àmbit que no s’aconsegueix d’una altra manera.

A ESART ofereixen batxillerats creatius, que són una combinació del batxillerat artístic català amb titulacions internacionals de formació professional en arts escèniques, música, producció audiovisual i disseny.

El centre, situat a Sant Cugat, està reconegut per la Generalitat de Catalunya i està autoritzat per Pearson Edexcel per impartir titulacions internacionals BTEC.

Actualment ofereix quatre tipus de batxillerats, cadascun amb la seva titulació internacional: Performing Arts, Music Technology, Creative Media i Arts&Design.

Ara, a més, ESART també ofereix graus universitaris de la Bath Spa University, al Regne Unit en Interpretació, Teatre Musical, Dansa, Creació i Producció Musical, i Tecnologia Creativa de la Música i el So.

Per això, tots aquells alumnes que finalitzen el batxillerat i volen continuar estudiant i professionalitzant-se al centre, poden fer-ho a ESART Barcelona.

Ara ja són dues les promocions que han cursat els seus batxillerats creatius a ESART. D’aquests, el 100% dels alumnes, en la primera; i el 97% en la segona, van assolir amb èxit les Proves d’Accés a la Universitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem