L'òptica Alain Afflelou regala 100 ulleres a 100 persones

Les primeres cent persones que visitin l'establiment aquest divendres, 30 de desembre, s'enduran unes ulleres gratuïtament

L'òptica Alain Afflelou regalarà 100 ulleres a les 100 primeres persones que vagin a la seva botiga del carrer Santa Maria, durant aquest divendres, 30 de desembre. La marca obsequia a totes les persones com a part de la seva estratègia d'inauguració que té la voluntat de donar visibilitat a l'òptica.

A més d'una àmplia varietat de models de moda òptica, tant en sol com a ulleres graduades i lentilles, l'establiment està dotat amb un equipament òptic d'última generació i de diversos serveis per fer el seguiment i control de la salut visual. L'espai també disposa d'un servei de professionals òptics-optometristes per a oferir un tracte personalitzat.

Més sobre l'òptica

Exterior de l'òptica Alain Afflelou FOTO: Cedida

Alain Afflelou ha aconseguit situar-se com la companyia òptica líder a Espanya i Europa, a Catalunya la firma compta amb un total de 47 establiments. El repte del grup, que creix a un ritme de dues obertures cada mes, és arribar, a 350 punts de venda a tot Espanya en els pròxims anys.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem