La botiga de roba Íntim tanca per jubilació

Després de 30 anys d'activitat, la botiga de roba íntima de Rosa Oliveres tanca les seves portes al carrer Valldoreix

Després de 30 anys davant d'un dels negocis més icònics de la vida comercial de Sant Cugat del Vallès, Rosa Oliveres, propietària de la botiga de roba íntima Íntim, es jubila. El negoci, que va començar a funcionar al Mercat Municipal de Torre Blanca el 1988 i va obrir una segona tenda al carrer de Valldoreix el 1998, tancarà les seves portes a finals d'abril.

"Es crea un vincle amb els clients, quasi de família. He vist tres generacions de clientes que em vénen a comprar: l'àvia, la mare i la filla", explica Oliveres, que no només venia a gent del centre de Sant Cugat, sinó també vinguda de Bellaterra, la Floresta i les Planes.

En aquest temps, la ciutat ha canviat moltíssim, segons assegura: "quan vaig començar al Mercat de Torre Blanca no hi havia res. Era el mercat i tot descampats", assegura. Però explica que, un cop ja tenia la tenda actual, al carrer Valldoreix núm. 45, i aquest va ser vianantitzat, "va guanyar molt" perquè "la gent ja no passa en cotxe, però ve a passejar" i això afavoreix les vendes.

El secret de Rosa Oliveres és ben senzill: "ser professional i adaptar-se molt al client; tenim moltes opcions". "La qüestió és especialitzar-se" per no competir amb les franquícies i "treballar amb una bona qualitat de marques". Fins i tot, indica que "hi ha moltes estrangeres que vénen a la tenda", tot i que admet que "la gent jove que no busca una cosa específica no ve" a la botiga.

Pel que fa al futur del negoci, Oliveres declara que "hi ha algunes persones que volen continuar amb el negoci. Gent que ja tenen un altre comerç i no són de Sant Cugat". Tot i això, el futur de la botiga no està del tot clar, i hauran de passar uns mesos per veure qui agafa el relleu de la Rosa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem