La casa dels jugadors de golf

ESPAI PUBLICITARI. Què millor que tenir el teu principal hobby al costat de casa? Tenir el camp de golf de Sant Cugat a 300 metres de casa és el somni de qualsevol jugador de golf

Coldwell Banker Berkeley ens presenta aquesta magnífica casa adossada de 396 m2 al costat del Club de Golf de la nostra ciutat, una casa de 4 plantes (amb ascensor) molt ben distribuïdes i amb orientació sud. Una casa pensada per gaudir-la tant per dins com per fora i, sobretot, ben comunicada amb els serveis més propers.

Una casa ben distribuïda

El saló té sortida directa a la terrassa principal i a la zona comunitària. FOTO: Cedida

A la planta baixa, una majestuosa entrada dóna pas a un ampli rebedor amb armaris de cortesia. Un pàrquing cobert, l’habitació del servei amb llum natural i una zona de gimnàs amb sauna i dutxa són les estances estrella d’aquesta planta a peu pla. Al primer pis, la cuina és ben característica: amb vistes imponents al forat 2 del camp de golf i amb un menjador a dins. A la cuina s’hi ha electrodomèstics de primeres marques i tota mena de detalls d’una cuina d’alt standing. En aquest pis també s’hi troba un ampli saló amb sortida a la terrassa principal i la zona comunitària (per a 10 veïns), el menjador d’estiu i la zona Chill Out.

La zona de nit es troba a la segona planta, amb tres habitacions dobles exteriors, un vestidor i un bany complet. La suite principal es troba a la 4a planta, acompanyada d’unes magnífiques vistes a tot el Vallès, dues terrasses i un petit hort urbà de gran utilitat.

A prop dels serveis principals

Els espais són generosos i ben distribuïts. FOTO: Cedida

La casa està situada en una de les zones més privilegiades de Sant Cugat: una zona residencial a 460 m de l’estació de FGC de Valldoreix. El camp de golf es troba a 300 m, la Farmàcia de Can Cadena a 650 m i a 200 m hi ha l’escola El Pinar. Tot un luxe de casa, el caprici dels jugadors de golf, que no volen estar-se de res. 

Preu de venda: 1.200.000 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem