contingut promocionat
Vitaldent

La importància de substituir les peces dentals perdudes amb implants de qualitat

ESPAI PUBLICITARI. A Vitaldent us assessoraran amb total confiança i sinceritat

La Dra. Ioana Mónica Cartas  explica que “la no substitució de les dents perdudes ens produeix un desequilibri en tota la boca”. A més, quan abans es realitzi la substitució de les peces millor, perquè no es compliqui la rehabilitació posterior.


Si tirem d’hemeroteca, hem de recordar que els implants dentals es van començar a col·locar a finals de la dècada dels 60 a Suïssa. En aquell moment es col·locaven en gent gran amb absència de totes les peces. Però a mesura que es van anar utilitzant, es va anar veient que el seu funcionament era magnífic, i aleshores es va començar a utilitzar aquesta tècnica en tots els pacients, independentment de la seva edat.

Tots els tractaments amb implants dentals són iguals?
No, en absolut, són moltes les coses que tenen que marquen la diferència. Hi ha pacients amb os magnífic i el tractament dels quals, per tant, és més senzill però hi ha pacients que potser porten amb una pròtesi removible des de fa molts anys i els ha causat una pèrdua notable d’os, fins i tot en alguns casos hi ha pacients sense pràcticament os.


Quina importància té treballar amb proveïdors líders d’implants?
Quan t’has de posar alguna cosa a la boca has de tenir unes garanties de quin producte t’estan col·locant. Amb un implant dental de mala qualitat el pacient tindrà problemes a mig-llarg termini. Aquests problemes es traduiran en pèrdua d’os.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem