contingut promocionat
Vitaldent

La importància de substituir les peces dentals perdudes

He perdut peces dentals a causa de la periodontitis, puc posar-me implants?

Cada pacient és un cas únic, per això, si heu perdut una o diverses peces dentals a causa d’una periodontitis, heu d’acudir a un especialista implantòleg que pugui oferir-vos el tractament més adequat.

La conseqüència de no substituir amb implants les peces dentals perdudes són nombroses. Vegem-ne algunes:


• Les peces adjacents a les dents perdudes comencen a moure’s per intentar ocupar l’espai que ha deixat la peça absent, la qual cosa es tradueix en un desajustament de l’oclusió de la boca.
• Aquest moviment de peces provocarà un risc més alt de patir altres patologies orals, com càries o malalties periodontals en altres peces.
• Si patiu la pèrdua de diverses peces, la vostra estètica es veurà afectada, no només a l’hora de somriure, sinó que patireu envelliment facial prematur i fins i tot pèrdua del contorn labial.

Substituir una peça dental és molt més que un tema estètic

Per això és tan important substituir amb implants les peces dentals perdudes, perquè recuperem la funcionalitat i estètica de la boca, a la vegada que la protegim d’altres possibles afeccions.


El sistema d’implantologia de càrrega immediata us permet recuperar l’estètica i la funcionalitat de la vostra boca en el mínim temps possible. Recupereu el vostre somriure per poder seguir gaudint de la vida somrient.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem