contingut promocionat
Captura de pantalla 2018 12 20 a les 15.29.41

La importància del manteniment de l’ascensor

T’apuntes a pujar amb EVOM?

EVOM ASCENSORS és una empresa dedicada al manteniment, rehabilitació, reformes i muntatge de tota classe d’aparells elevadors. Amb una llarga experiència de més de 30 anys en el sector ofereix un servei de qualitat i proximitat al client per cobrir totes les necessitats d’ascensors i aparells elevadors de tota mena, des de cases unifamiliars fins a edificis.

L’equip d’Evom Ascensors compta amb tots els recursos necessaris per a dur a terme el projecte; llicències, permisos, pintura, serralleria i tots els tràmits al dia per trobar la solució que més s’adapta a cada cas. També ofereix el servei de disseny, instal·lació, reforma, manteniment, reparació de qualsevol marca amb recanvis originals i servei rescata persones 24h.

 

EVOM ASCENSORS BANNER 300X250


Ofereixen diversos plans de manteniment pel teu ascensor i tenir-ho a punt des de 30 euros fins a 85 euros al mes el pla més complet. La proximitat sempre serà un dels valors diferencials de la companyia, un valor que els permet treballar de forma totalment professional generant la confiança necessària per als clients.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem