contingut promocionat
BANCO MEDIOLANUM

La jubilació no està tan lluny

ESPAI PUBLICITARI. Pensar en la jubilació és un fet constant en la majoria de persones adultes

Quantes vegades arriba el 31 de desembre i us pregunteu: “Com pot ser que hagi passat un altre any?”. Fer-nos grans és llei de vida. I és que la jubilació no està tan lluny... Les persones que arriben als 100 anys ja no són notícia.

Ara s’arriba a la jubilació amb vitalitat i amb ganes de fer el que encara no heu tingut temps. I sabeu que amb les pensions públiques no serà suficient per viure com voleu. Haureu de prendre una decisió. Encara que penseu que encara és molt d’hora, si voleu viure una jubilació sense preocupacions, la responsabilitat és vostra.

Quan aneu a buscar la manera de preparar la jubilació rebreu una allau d’ofertes, però no tothom té les mateixes necessitats i, en realitat, els éssers humans ens costa moltíssim prendre decisions a llarg termini.

Per això hi ha els assessors financers, professionals de les finances que a Banco Mediolanum anomenem Family Banker’s®, que fan una anàlisi exhaustiva i personalitzada del vostre present per posar en marxa el vostre futur. Veureu que hi ha moltes més opcions que un típic pla de pensions. Preparar la jubilació a consciència és l’única manera de viure-la com us mereixeu, tranquils.

Recordeu: el vostre futur és la vostra responsabilitat, només depèn de vosaltres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem