La pastisseria que aposta per la qualitat

ESPAI PUBLICITARI. Andonie Pastissers, que ha obert recentment le seves portes, elabora artesanalment tots els seus productes

L’eslògan “No t’ho mengis només amb els ulls! Vine a tastar-ho” defineix molt bé el producte de l’Andonie, la nova pastisseria de la plaça de la Creu de Coll Favà.

 

Un establiment molt ben decorat amb molta llum i on, a més de poder-hi comprar, ofereix un apartat de degustació per a tastar qualsevol dels productes exposats.

 

Amb obrador propi, Andonie neix amb la idea d’oferir el millor producte de pastisseria elaborat allà mateix, a l’obrador de la botiga, un fet que garanteix la frescor, la qualitat i l’exquisida preparació de cada peça. Textures, colors, sabors, sensacions… es barregen d’una manera molt suculenta i atractiva i que entra pels ulls però que també diu “tasta’m!”, o sigui que els més llaminers esteu d’enhorabona. 

Les especialitats d'Andonie

A Andonie fan tot tipus de pastissos. FOTO: Artur Ribera

Els pastissos (sacher, massini, toffee taronja…); els braços de nata, trufa i crema; les xocolates (bombons, roques, discos de taronja i xocolata…); els francesos macarons; les galetes daneses; la pastisseria individual (peces individuals basades en la mateixa varietat dels pastissos grans); la brioixeria o els vasets (de xocolata blanca i llimona, de fruits del bosc…) conformen una atractiva varietat que no us deixarà indiferents. Al contrari, segur que repetireu! Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem