Ingredients: 1 pernil amb os (uns 6 kg), 2 tasses de sucre, 2 llaunes (de 500 g) de pinya en rodanxes, 1 tassa de vi blanc sec, claus d’espècie
Elaboració:
Elaboració:
- Preescalfeu el forn a 350ºC.
- Netegeu el pernil i eixugueu-lo. Poseu-lo sobre una safata de forn i cobriu-lo amb el sucre. Banyeu-lo amb el suc de les pinyes i el vi barrejats.
- Fiqueu la safata amb el pernil al forn. Deixeu-lo durant 2 hores i mitja, fins que al ficar-li una agulla no surti líquid.
- Torneu-lo a banyar amb freqüència i gireu-lo quan s’hagi daurat per sobre.
- Traieu la safata del forn.
- Poseu en marxa el gratinador i torneu a banyar el pernil. Poseu-li els claus i cobriu-lo amb rodanxes de pinya clavades amb palets.
- Torneu-lo a banyar i fiqueu-lo sota el gratinador durant 15 minuts.
- Traieu el pernil del forn i deixeu refredar unes 6 o 7 hores.
- Serviu-lo en filets prims.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok