Les 5 flors que has d'evitar regalar per a tenir un primera cita genial

Jardiland gaudiràs d'un fantàstic viatge a través de la natura. Als seus centres de jardineria trobaràs diferents zones especialitzades en tot tipus de plantes, així com complements de jardí, decoració i tot per als teus animals de companyia. Volen que trobis el que busques per a cada moment i facis feliços als que t'envolten. 

Per ajudar-te, Jardiland et recomana les 5 flors que cal evitar regalar en una primera cita, si vols començar amb bon peu.

El Narcís

Narcisos. Foto: Cedida

Aquesta flor suggereix, igual que la paraula "Narcisisme", l'egoisme i la vanitat, així doncs oferir un ram de Narcisos significa retreure-li a algú la seva falta d'humilitat. Per tant, aquesta no és una bona opció, ja que donarà una mala imatge de tu al teu estimat o estimada.

La Didalera Porpra

Didalera Porpra. Foto: Cedida

Tampoc és recomanable la Didalera, que és una flor amb una original forma de tub i colors molt vius, però amb un problema, ja que conté una substància extremadament tòxica: la digitalina. Aquest verí està present en totes les parts de la flor.

La Rosa

Roses. Foto: Cedida

L'elecció d'aquesta flor demostra una falta d'imaginació i d'originalitat, encara que sigui la més preferida per tothom. El teu acompanyant pot pensar que no hi has dedicat massa temps en l'elecció, tampoc un ram de roses, perquè és massa exagerat per una primera cita.

El Clavell

Clavell. Foto: Cedida

Amb el clavell passa el mateix, és massa comú i poc original. A més, els clavells són sobretot flors barates... Per tant no voldràs donar una imatge de garrepa.

El Crisantem

Crisantem. Foto: Cedida

Els Crisantems s'utilitzen generalment per a funerals i cerimònies religioses, de des de l'antiguitat s'associen amb la mort, el dolor i la desgràcia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem