Les diverses activitats que poden fer els teus fills amb la tornada a l'escola

ESPAI PUBLICITARI. Expressar emocions i aprendre és possible

La creativitat és un recurs essencial en el desenvolupament emocional i intel·lectual dels més petits.

Tot i que a l’escola els infants cursen diverses assignatures relacionades amb l’art, el cert és que, sovint, les manifestacions artístiques tenen poc espai a les escoles i, per això, les activitats extraescolars dedicades a aquesta àrea són ideals per a nens i nenes de totes les edats, el complement perfecte a l’educació reglada.

Sigui una activitat relacionada amb la dansa, la música, la pintura o el teatre... el que és important és que l’infant que tingui habilitats artístiques trobi el seu espai i les pugui potenciar. S’ha de tenir en compte que com més distesa i agradable sigui una situació d’aprenentatge, aquest es produeix de manera més natural i efectiva.

A més, la combinació de l’aprenentatge a l’escola i a les estones del lleure ajuden al desenvolupament emocional de l’infant.         

El TOT Sant Cugat us vol recomanar alguns dels millors espais de la ciutat per que els més petits de la casa puguin realitzar activitats extraescolars, esport, activitats creatives o trobar la millor llar d'infants: 

ARTS PLÀSTIQUES. Fes créixer la creativitat

Un espai perfecte per a les arts plástiques. FOTO:Cedida

Pou d’Art. Amb l’art podem expressar-nos i desenvolupar-nos creativament. A Pou d’Art oferim cursos i tallers de pintura, dibuix, còmic, expressió plàstica, plàstica en família i molts tallers més. Aquest any ens hem renovat. Vine a redescobrir-nos!

Contacte
Telf: 93 590 60 86
www.poudart.com

CENTRE DE SUPORT FAMILIAR. De 0 a 3 anys

Els bolets és una gran opció per als nadons. FOTO:Cedida

Els Bolets. Acompanyem els petits en la seva primera etapa, desenvolupant tots els seus sentits a través d’una educació vivencial basada en la manipulació i experimentació. Disposem de 2 patis. exteriors. Grups reduïts i atenció personalitzada.

Contacte
Telf: 93 544 15 61
elsbolets.vpweb.es

ESCOLA DE DANSA. Troba el teu estil de ball ideal

Expressió corporal per als més petits. FOTO:Cedida

Nexus School Dance. Ofereix hip-hop (premi nacional IDF), acrobàcia, breakdance i pop dance. Per a adults: salsa i bachata, zumba, figura10... Prova una classe!

Contacte
dansacugat@gmail.com
www.nexusdansa.com

CREATIVITAT EN ANGLÈS. Aprèn amb el cos

Arts and fun. FOTO: Cedida

Arts & Fun. Una escola diferent que treballa des de la creativitat. El seu eslògan és: “Recorda amb el cap, aprèn amb el cos” i proposa diversos programes per aprendre anglès a través de la música, dansa i teatre.

Contacte
Telf: 626 59 89 21
www.artsandfun.cat

MUGENDOKIDS. Un estil de vida

MUGENDO té un programa especial per als més petits. FOTO:Cedida

Mugendo. Proposa un sistema educatiu marcial en què s’imparteix als nens un seguiment personalitzat a través d’una agenda escolar supervisada per psicopedagogues. Potencia l'autoestima, la diciplina i els valors més universals.

Contacte
Telf:  93 583 13 22
www.mugendo.es
 

ART. Els beneficis de la pintura

La pintura per als més petits i joves de la casa. FOTO: Cedida

Color It. Gaudiu d'un espai lliure per pintar ceràmica, de tallers creatius dirigits a diferents edats, petits i grans. Festes d'aniversari temàtiques i creatives i molt més! tot el que necessiteu per potenciar l'artista que els més petits porten dins.

Contacte
Telf: 636 56 00 09
www.colorit.es
 

Immersió lingüísica. Dels 8 mesos als 3 anys

Inscripcions obertes. FOTO: Cedida

Cool kids. Aquest centre ofereix una educació trilingüe  en grups molt petits, on l'estimulació  primerenca té un paper fonamental. Compta també amb un programa d'estimulació musical de 1 a 3 anys. 

Contacte
Telf: 630 261 994
www.coolkids.cat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem