contingut promocionat
 
Sin título 1

 

Les millors hamburgueses, ara també a casa teva

Gràcies a Glovo, pots gaudir de la teva hamburguesa a casa

La Burgueseria, és un local de referència de les millors carns de bou a Sant Cugat, procedent del bou Black Angus de Nebraska, de gran reputació internacional o vedella de Girona sense intermediaris, 100% artesanal i amb una criança molt similar a la que reben els bous de Wagyu.

Vine o prova les millors hamburgueses, com ara La Quesos, feta amb carn de bou, amb ceba confitada, tomàquet, formatge cheddar, bacó, maionesa i ceba de Figueres, o també pots tastar la Tartufata, amb crema de parmesà, tòfona, ou ferrat i patates palla, són dues de la gran quantitat d'hamburgueses on la gran importància que els hi donen és a la qualitat del producte.

LA BURGUESERIA BANNER 300X250 2

A més d'hamburgueses també tenen una gran carta de plats per picar amb grup, amanides, tàrtars, postres i per finalitzar la nit, uns còctels.

Ara també ho pots gaudir a casa, gràcies a l'aplicació de Glovo, que des d'octubre del 2018 està operatiu a Sant Cugat. Així també podem sopar les millors hamburgueses a casa, sense moure'ns del sofà. T'apuntes?

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem