Un cop el raïm s’ha assecat i ja s’ha convertit en pansa, aquest aliment multiplica el contingut en hidrats de carboni i també en sucre.
Atès que es tracta d’un aliment energètic –100 grams contenen al voltant de les 260 calories–, la pansa és un aliment indicat com a reconstituent físic i també durant l’època de creixement. D’altra banda, l’aportació calòrica i l’alt contingut en sucre la fa contraindicada per a les persones amb problemes de sobrepès i també per a aquelles que tinguin diabetis o el sucre alt.
Les panses també contenen cel·lulosa o fibra, un component beneficiós, ja que actua com a una escombra a dins de l’intestí, arrossegant les substàncies nocives.
És especialment recomanable per a les persones amb problemes de restrenyiment, per la seva facultat de regulació intestinal. A la vegada, també ajuda a regular els índex de colesterol en la sang. La cel·lulosa –o fibra– és un component exclusiu del regne vegetal i té la propietat d’inflar-se amb l’aigua, amb la qual cosa també ens produeix un efecte sacietat.
Atès que es tracta d’un aliment energètic –100 grams contenen al voltant de les 260 calories–, la pansa és un aliment indicat com a reconstituent físic i també durant l’època de creixement. D’altra banda, l’aportació calòrica i l’alt contingut en sucre la fa contraindicada per a les persones amb problemes de sobrepès i també per a aquelles que tinguin diabetis o el sucre alt.
Les panses també contenen cel·lulosa o fibra, un component beneficiós, ja que actua com a una escombra a dins de l’intestí, arrossegant les substàncies nocives.
És especialment recomanable per a les persones amb problemes de restrenyiment, per la seva facultat de regulació intestinal. A la vegada, també ajuda a regular els índex de colesterol en la sang. La cel·lulosa –o fibra– és un component exclusiu del regne vegetal i té la propietat d’inflar-se amb l’aigua, amb la qual cosa també ens produeix un efecte sacietat.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok