Mai és tard per començar a estudiar

Sempre és un bon moment per posar-se a estudiar

Qui ha dit que només es pot aprendre de petit? L’aprenentatge, com tantes altres coses, no hi entén, d’edats. A més a més, si el saber no ocupa espai, qualsevol excusa és bona per ampliar el bagatge i els coneixements personals.

Mai és massa tard per pujar al tren de l’ensenyament, per adquirir cada vegada més coneixements o, simplement, per recordar allò que es va estudiar fa temps i ha quedat en un racó per a la resta d’obligacions diàries. O de ben segur que tens aquella assignatura pendent, o allò que sempre t’ha cridat l’atenció conèixer amb més profunditat, però que per diversos motius mai has pogut fer.

L’estudi es pot convertir en un moment d’esbarjo i d’autorealització entretingut: la formació constant possibilita l’obertura de diverses portes en la vida quotidiana i, fins i tot, pot ser la via d’entrada a una nova feina.

Cursos especialitzats, carreres universitàries, cicles formatius, idiomes, informàtica, arts... Noves aventures i nous propòsits per començar un nou curs amb ganes. Convertir allò que al seu dia era una obligació feixuga en una activitat distesa i satisfactòria pot fer renéixer l’interès per l’ensenyament i l’educació.

 
Comentaris

Destaquem