Maridatges i activitats al voltant del vi

ESPAI PUBLICITARI. Xerigots, l'espai de la cultura del vi i el formatge

Des de la passada Festa Major, aquest establiment del carrer Major, 28, ocupa un lloc destacat en l’imaginari dels paladars més avesats als formatges artesans i als vins de petits cellers.

 

La botiga Xerigots, amb seus a Sant Cugat i Vilafranca del Penedès, ofereix 200 referències de formatges de més de 10 països diferents i 250 referències de vins catalans.

 

Tant els vins com els formatges són de primera qualitat i sense ser de preus excessius, aspecte important i molt valorat per als amants d’aquests dos productes protagonistes de sopars especials, degustacions singulars i grans maridatges.

Més de 200 formatges diferents

Xerigots té seus a Sant Cugat i Vilafranca del Penedès. FOTO: Artur Ribera

Si haguéssim de destacar alguns formatges rellevants podríem citar: els petits rodons de cabra de Mas Rovira; els d’ovella de Serra del Tormo; l’Artefor del Maresme; el Pecorino Moliterno amb tòfona (espectacular); el manxec Marantona Viejo (curat 24 mesos en cava) o el Halloumi de Xipre que se serveix calent…

 

I un llarg etcètera que, com us podreu imaginar, podreu maridar amb el millor vi del nostre país, deixeu-vos aconsellar pel Jordi i teniu l’èxit assegurat. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem