El veterinari La Masia dels Animals tanca, després de 25 anys de servei a Valldoreix

L'augment del lloguer ha estat el principal motiu pel qual Jordi Doménech i Mercè López, propietaris, han decidit abaixar la persiana

L'any 1998, la Clínica Veterinària La Masia dels Animals obria les portes a la plaça de l'Estació, 5 de Valldoreix, amb l'objectiu de millorar la vida dels animals de companyia. 25 anys després, però, Jordi Doménech i Mercè López, propietaris de la clínica veterinària, han hagut d'abaixar persianes, en no poder assumir l'augment del cost del lloguer.

El periple d'aquest comerç és anterior al 1998, i és que Jordi Doménech ja va obrir una petita botiga d'animals a la rambla del Mossèn Jacint Verdaguer, 3, tres o quatre anys abans de fer el trasllat de l'actual botiga. La bona entesa amb el veterinari, que s'ha mantingut treballant en la Clínica Veterinària La Masia dels Animals, va propiciar aquest trasllat a un local més gran.

Jordi Doménech i Mercè López, propietaris de la Clínica Veterinària La Masia dels Animals. FOTO: Cedida

Jordi Doménech i Mercè López, propietaris de la Clínica Veterinària La Masia dels Animals. FOTO: CedidaMercè López, però, explica que han notat un impacte d'ençà de la COVID-19: "En la postpandèmia vam ser conscients que no érem un negoci de primera necessitat. Vam notar un descens en la compra de pinso, la gent ja no era tan regular a l'hora de posar les vacunes... Hem intentat buscar un nou local o traspassar el negoci, però econòmicament no ha estat possible". Tot i això, López ha assenyalat que continuarà fent entrega de pinso a domicili a aquells clients que li ho demanin.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem