Media Markt obre la seva primera botiga omnicanal

La botiga, que es troba a Terrassa, és la primera de l'Estat en unir el món online i offline

Media Markt, l'empresa líder a Espanya en la distribució electrònica de consum ha obert, aquest dimarts 9 de setembre, el primer establiment omnicanal a Terrassa.

Es tracta d'un nou concepte de l'empresa que espera anar instaurant a la resta d'establiments. L'omnicanalitat consisteix en unir el món online de Media Markt amb l'offline. És a dir, el nou establiment de Terrassa disposa d'un etiquetatge electrònic que s'actualitzarà automàticament a mesura que els preus i les promocions variïn a la botiga online de Media Markt.

El nou establiment de Media Markt Terrassa, situat al Parc Vallés dóna més de 90 llocs de feina a treballadors del Vallès Occidental.

Més sobre Media Markt Terrassa

L'espai, de 2000 metres2 i situat al Parc Vallés, ofereix diversos serveis que faran més còmode la compra als seus clients. Com, per exemple, el servei Stop&go, un servei que permetrà als clients que hagin realitzat una compra a través de la botiga online, recollir el producte sense haver de baixar del cotxe.

A més a més, Media Markt Terrassa oferirà diversos tallers formatius gratuïts relacionats amb els productes electrònics que l'empresa distribueix.

 
Comentaris

Destaquem