Menjar japonès? Descobreix les nostres propostes!

Et recomanem alguns restaurants de Sant Cugat que et permeten descobrir la cultura i sabors del Japó. Descobreix-los!

Per què no deixar de banda per un dia el menjar de la rutina i provar nous gustos llunyans? El TOT Sant Cugat t’acosta aquesta selecció de restaurants, per deixar que el teu paladar viatgi una mica més enllà!

Taverna Izakaya: cuina fusió

Restaurant Izakaya

Saps què vol dir aquesta paraula? Un Izakaya és un típic bar o restaurant japonès, molt popular al Japó per prendre alguna cosa al sortir de la feina. Amb aquest leitmotiv, la taverna Izakaya arriba a Sant Cugat per oferir una carta d'allò més variada: podem trobar tant plats de la cuina tradicional nipona con uramakis de foie amb anguila caramelitzada, gyozes de magret d'ànec... varietats en les que predomina l'essència japonesa però alhora combinen amb productes locals per oferir una carta de cuina fusió.

Entre els seus serveis destaca la possibilitat de contractar un catering per a esdeveniments. I si et fa mandra sortir de casa, a l'Izakaya disposen de servei a domicili.

On? Rambla Can Mora 22 08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte: 935 89 25 78 // www.izakayatavernes.com

Oishi: take away

Take Away Oishi

Passejant per la Rambla de Ribatallada hi trobem un dels exponents de la cuina japonesa més destacats de Sant Cugat: l’OISHI. En aquest take away gaudiràs d´un sushi de qualitat, basat en la cuina fusió entre la mediterrània i el japó i a preus assequibles per a totes les butxaques. De la seva carta hi destaquem el menú migdia, una opció saludable i ràpida per a menjar durant la setmana.  I sobretot, no et perdis el seu Gunkan de maduixa: salmó, maduixes tobiko i maionesa japonesa....mmm!

On? Rambla Ribatallada. 30 Sant Cugat del Vallés.

Contacte: 931 182 096 // www.oishi.es

Dakidaya: ramen 100% vegetarià

Restaurant Dakidaya

A finals de 2012 amb el tancament definitiu del restaurant Matsu, el seu xef va decidir emprendre una nova iniciativa per tal de seguir satisfent als amants de la cuina japonesa: el Dakidaya. El seu sushi és una delicada proposta de la gastronomia japonesa: un equilibri entre sabor, aroma i textura. A més, tenen una oferta sense gluten força extensa. I molta atenció al ramen, 100% vegetarià! Si voleu reservar podeu fer-ho online en aquest enllaç.

On? Carrer Sabadell 9 08172, Sant Cugat del Vallès

Contacte: 931 37 09 76 // www.dakidaya.es

Teikit: sabors del món

TEIK IT

Cuina de cultures amb base japonesa. A destacar el seu packaging, dels més funcionals del mercat, que et permet gaudir del teu plat de sushi a qualsevol lloc.

El Teikit no és un japonès convencional. La seva cuina et farà gaudir dels diferents sabors del món amb base japonesa sense aixecar-te del sofà de casa i a un preu molt assequible. Amb els seus rolls Bangkok i Buenos Aires podràs viatjar a Tailàndia i a Argentina sense sortir de casa. Consulta la seva carta i fes la teva comanda!

On? Francesa Moragas, 38 08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte: 931 37 09 76 // www.teikit.es

Udon: cuina asiàtica

Restaurant Udon

Els noodles (fideus) són originaris de la Xina, on van aparèixer cap al 5000 AC, més tard es va estendre el seu consum cap a altres països asiàtics i fins arribar al dia d'avui, que estan presents en l'oferta gastronòmica del nostre país.

En aquest sentit, Udon aposta per un clàssic de la restauració japonesa: els Noodle Bars, restaurants especialitzats en la preparació de fideus asiàtics o noodles. Basat en el 'casual dining', el local ubicat a la Rambla del Celler ens ofereix una carta ràpida i lleugera ideal per als àpats ràpids entre setmana.

On? Rambla del Celler 93 08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte: 93 576 40 96 // www.udon.es

Més informació
 
Comentaris

Destaquem