Mero a la brasa

Racions: 2
Temps: 30 minuts
Dificultat: fàcil

Ingredients: 800 g de mero tallat en 4 rodanxes, 1 ceba, 1 llimona, pebre negre, oli i sal.
Per a la salsa: 6 anxoves confitades, 1 manat de raves, oli, julivert, 1 cullerada de vinagre, 12 olives sense os

Netegeu el mero i poseu-lo a marinar en un recipient durant un parell d’hores amb sal, pebre, el suc de llimona i una ceba picada.

Per fer la sala, en el morter piqueu les anxoves dessalades i sense espines, un grapat de ceba de la marinada, les olives, els raves ratllats, el julivert, oli i vinagre. Una vegada passada per un colador fi, col·loqueu-la en una salsera.

Poseu les graelles sobre el foc. Quan estiguin calentes, col·loqueu-hi al damunt les rodanxes de mero marinades i unteu-les amb un pinzell amb el suc restant del marinat. Comenceu a foc viu i aneu passant a foc moderat.

 
Comentaris

Destaquem