Més enllà del restaurant d'un club esportiu

El restaurant Brau està dins les instal·lacions de l'Augusta Pàdel

Enmig d’un entorn hipersaludable tant pel que fa a la pràctica de l’esport (integrat a les instal·lacions d’Augusta Padel) com a l’entorn natural de la Guinardera, el restaurant Brau sorprèn només en entrar: per la seva estètica, per la seva llum i sobretot per la seva qualitat tant en el servei d’atenció al client com en el mateix producte gastronòmic.

Aquí se us trencarà el mite que en un club esportiu no es menja massa bé, perquè al Brau és tot el contrari, hi vindreu expressament sense pensar que esteu en un club esportiu. “La cultura del bon menjar” és l’eslògan que presideix un cuidat i elaborat menú més suggeriments setmanals que de ben segur no us deixaran indiferents.

Que trobareu a la carta

Els plats són elaborats amb productes frescos FOTO: Artur Ribera

Aquí van alguns exemples: gaspatxo amb tàrtar de verdures; salmó amb cremós d’alvocat; pop a la brasa amb humus; tataki de tonyina amb albergínia; xai amb cremós de patata; el cheesecake Brau… entre moltes d’altres exquisideses.

Tampoc us oblideu de les divertides i sobretot diferents tapes dels vespres, per a fer del vostre àpat informal el més memorable. I a la terrassa: les millors copes amb DJ les nits de dijous, divendres i dissabte.

Que vagi de gust! 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem