contingut promocionat
gasch cansaladers logo

 

 

El millor producte de proximitat a Gasch Cansaladers

Aquest establiment de Sant Cugat és un segell de qualitat en productes xarcuters

Estàs buscant una cansaladeria amb els productes km. 0 i elaborats amb la millor matèria primera? Confia en Gasch Cansaladers, una cansaladeria de Sant Cugat que serveix sempre fresc i amb la màxima qualitat un producte de proximitat elaborat de forma tradicional.

pa pernil gasch

Pa  amb pernil de Gasch. FOTO: Cedida

Producte de proximitat i de qualitat a uns preus ajustats

Si vens a comprar qualsevol dels productes de xarcuteria en aquest establiment, has de tenir en compte que és un producte artesanal, que no ve de lluny i que, per tant, és responsable amb el medi ambient.

Les botigues Gasch tenen una tradició de producció artesanal i de qualitat i amb uns preus el màxim d'ajustats tenint en compte l'alça de preus generalitzada del moment actual.

Gasch Cansaladers ofereix un producte de qualitat. FOTO: Cedida

Gasch Cansaladers ofereix un producte de qualitat. FOTO: Cedida

Atenció al públic diferencial

A banda del producte, aquesta cansaladeria es distingeix per un tracte de proximitat amb el client. Coneixen les persones que els venen a comprar i els ofereixen el producte que adapta a les seves necessitats.

Si vols gaudir a casa teva d'un producte de qualitat i un tracte excel·lent a les seves instal·lacions, has de venir a Gasch cansaladers a proveir-te dels teus productes xarcuters preferits.

Xarcuteria artesana FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem