contingut promocionat
Mira-sol centre L

 

El Mira-sol Centre acollirà l'entrega dels premis del concurs Cançons que es mengen

El Mira-sol Centre pertany de la xarxa de mercats que acull aquest concurs i que té per objectiu fomentar l'ús oral de català als mercats municipals

El Mira-sol Centre serà l'escenari de l'entrega de guardons del concurs Cançons que es mengen el pròxim dijous 15 de desembre a les 12h. El Mira-sol Centre pertany de la xarxa de mercats que acull aquest concurs que enguany arriba a la seva segona edició i que té per objectiu fomentar l'ús oral de català als mercats municipals de Sant Cugat. 

En total s'entregaran quatre premis als quatre guardonats i que consistiran en dues cistelles de productes del mercat, un taller de cuina de l'Ateneu i quatre entrades per anar al teatre de Mira-sol. Els participants van haver de resoldre diversos enigmes per entrar en el sorteig dels premis.

A l'acte de presentació hi assistirà la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç de l'Ajuntament de Sant Cugat, Elena Vila, a més dels tècnics del consorci de la normalització lingüística, Mar Oñate i Albert Masià, i representants de l'Ateneu Santcugatenc i del Mira-sol Centre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem