contingut promocionat
Glòria Rovira Advocats

Necessiteu un advocat?

ESPAI PUBLICITARI. Deixeu-vos assessorar per advocats professionals.

 

L’advocat és un professional capacitat per assessorar en temes legals pels coneixements adquirits durant la seva carrera i en molts casos per l’especialització i experiència en determinades matèries.

Per comparèixer en la majoria de procediments judicials és obligatori estar representat per un advocat.

La prevenció és una altra raó que fa necessària la seva presència, ja que intercedeix o parla en favor d’algú i adverteix al seu client de les possibles conseqüències negatives que pot portar un negoci, un contracte o actuacions en l’àmbit familiar.

Els advocats participen de forma pacífica en la resolució de conflictes en pro de la justícia i la pau social i adopten una tasca mediadora entre les parts, disposant de diferents tàctiques i destreses de negociació, amb grans habilitats de comunicació, són importants a l’hora de captar l’atenció d’altres, convèncer i arribar a un bon acord de negocis.

Quan no és necessària la seva intervenció i es decideix la seva assistència, està generant sentiments de confiança i serietat respecte als altres. Així, molts actes comercials, com poden ser la compra d’immobles, automòbils o lloguer de locals realitzats entre particulars, generen inconvenients que deriven finalment en la seva intervenció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem