contingut promocionat
PAPIOL ALFOMBRES

 

Neteja i restaura les teves catifes a Papiol Alfombres

Fes que les teves catifes llueixin com noves amb una neteja professional

Amb més de 60 anys d'experiència en el món de les catifes, a Papiol Alfombres, saben que la millor manera d'allargar la vida de les nostres catifes, i garantir la higiene a casa nostra, és amb una neteja professional. 

D'aquesta manera, apliquen diferents tractaments en funció del material de què estiguin fetes, un tractament antiarnes i un altre antiàcars. I aquest any, davant la situació que s'està vivint, a Papiol Alfombres ofereixen un servei addicional de desinfecció contra la Covid-19 per col·laborar amb la comunitat.

Els beneficis d'una neteja professional de les catifes de manera anual, més enllà del necessari manteniment setmanal, són múltiples. S'allarga la seva vida útil, s'eliminen els àcars i males olors, es recuperen els colors que estaven apagats o desgastats, es protegeixen contra les arnes, i s'eliminen les taques.

Restauren tota mena de catifes. FOTO: Cedida

Restauren tota mena de catifes. FOTO: Cedida

A més, si el pas del temps ha desgastat la teva catifa, a Papiol Alfombres t'ofereixen un servei de restauració de tota mena de catifes i tapissos, restaurant el disseny i tenyint-lo seguint les tècniques originals.

I en contractar el servei de neteja de les teves catifes, et regalen una alfombreta, i t'ofereixen un servei de recollida a domicili gratuït a Sant Cugat. No dubtis en contactar enviant un correu a info@papiol.net o trucant al 935 89 46 56 o al 935 89 47 16 i segueix-los a l'Instagram per estar al dia de les darreres novetats i tendències.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem